Incognito 0 Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) Siemanko, moje pytanko co lepsze na outdoor na start dla świeżaka? O ile dobrze sobie ogarnąłem, może być Haze Berry Auto albo Tangerine Dream Auto? Chyba, że macie coś fajnego leciutkie, dla amatora, choć wcześniej już paliłem, ale na start coś żeby samemu to zrobić, to coś leciutkiego i szybko rosnące. Tak, żeby się pośmiać i wyluzować. Pozdrawiam i dzięki za pomoc 😉 Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Incognito @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Czerwca 2021 @Incognito to coś z genami sativa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Incognito 0 Napisano 9 Czerwca 2021 2 minuty temu, Andi napisał: @Incognito to coś z genami sativa A to co napisałem to będą dobre? Jak myślisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Czerwca 2021 @Incognito tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach