Incognito 0 Napisano 9 Czerwca 2021 Siemanko, jestem "Incognito" 😄 Lubię gry akcji, wyścigowe, gram na PC. Ale żeby mieć cierpliwość trzeba coś przypalić 😄 Jestem świeżak, mam nadzieje, że mi pomożecie. Miło mi was poznać i życzę smacznej herbatki 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 9 Czerwca 2021 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 @Incognito Witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 9 Czerwca 2021 siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Czerwca 2021 Witam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 9 Czerwca 2021 Yo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach