kamil25410 8 Napisano 8 Czerwca 2021 Witam posiałem któregoś z kolei już white Russiana kiedy go ścinać ? I co to za przebarwienia na końcówkach liści ? Co mam z tym zrobić ? Czytałem że to może być chloroza lub przenawożenie lecz nwm co z tych dwóch. Dzień kwitnienia 43, ogólnie ma już 73 od wyjścia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2021 jakie swiatło czy out ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Czerwca 2021 niedobór potasu prawdopodobnie azot odstaw już kompletnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Czerwca 2021 wszystko odstaw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil25410 8 Napisano 9 Czerwca 2021 @MałyTopek 2x Philips torando 32w @Szym sama woda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Czerwca 2021 5 godzin temu, kamil25410 napisał: sama woda ? tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach