Jakdjsji838383 1 Napisano 6 Czerwca 2021 Siema mordy mam pytanie, ostatnio robiłem makumbe i nic nie działało gotowałem około 30min z około pół garnkasredniej wielkosci liści czekałem 2 i pół godziny i nic dziś postanowiłem też zrobić i co polecacie gotować dłużej ? Czy jakieś pomysły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Czerwca 2021 A liście z jakiej ścinki (dni+-) Przeważnie lepiej z łodygami + coś popcornu wtedy masz pewniaka, a jak wrzuciłeś tylko liście i to z trymu ? Czy po prostu pozostałości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 6 Czerwca 2021 @MałyTopek 1dzien i tych liści było dosyć dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Czerwca 2021 wut @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach