Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siema mordy mam pytanie, ostatnio robiłem makumbe i nic nie działało gotowałem około 30min z około pół garnkasredniej wielkosci liści czekałem 2 i pół godziny i nic dziś postanowiłem też zrobić i co polecacie gotować dłużej ? Czy jakieś pomysły

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość

A liście z jakiej ścinki  (dni+-)

Przeważnie lepiej z łodygami + coś popcornu wtedy masz pewniaka, a jak wrzuciłeś tylko liście  i to z trymu ? Czy po prostu pozostałości

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...