zanioo@o2.pl 0 Napisano 6 Czerwca 2021 Witam forumowiczow. Mam pytanie dotyczace ostatniego produktu ktory bede dawal moim dziewczynom. Od poczatku lece zestawem advanced nutriens, producent zaleca uzycie boostera overdrive, ja zawsze dawalem na koncu bloombastic. Jak uwazacie, lepiej leciec od poczatku do konca jedna marke , czy bloombastic moze okazac sie lepszy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 6 Czerwca 2021 Jakieś zdjęcie informacje nwm jak wyglada roślina . Masz na forum tabele niedoborów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zanioo@o2.pl 0 Napisano 6 Czerwca 2021 Roślince nic nie brakuje, rosnie wzorowo. Zastanawia mnie jedynie który booster jest efektywniejszy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 6 Czerwca 2021 @zanioo@o2.pl to już sam musisz zdecydować ale brałbym to co jest sprawdzone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zanioo@o2.pl 0 Napisano 6 Czerwca 2021 Sprawdzony mialem bloombastic, tylko, ze wtedy od poczatku do konca byla marka atami. Teraz od poczatku jest advanced nutriens wiec sam nie wiem... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 6 Czerwca 2021 Efektywniejsze będzie to, co dostarczy roślince tego, czego potrzebuje 😜 Tak serio, musiałbyś raczej popatrzeć na skład - i tu szukać różnic. Być może oba mają podobny skład, i będą tak samo efektywne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zanioo@o2.pl 0 Napisano 6 Czerwca 2021 Ok, dzieki za pomoc, tak zrobie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 6 Czerwca 2021 @zanioo@o2.pl jeden i drugi jest mineralny, wiec bez różnicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach