XXL-Skun 57 Napisano 4 Czerwca 2021 Witam , mam pytanie czy wszystko okej z moją rośliną jako iż sądzę 1 raz ? Oraz coś zjadło mi liścia i nie wiem co to może być , i jakieś białe plamki . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2021 usun ten slimakol z pod krzaka i posyp wokół kilkadziesiąt cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 4 Czerwca 2021 @fxxx1337 Czemu wysypać dalej ? To coś zmienia ? @fxxx1337 i czy zjedzony liść ma jakieś znaczenie dla rośliny ? I białe plamki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2021 @XXL-Skun No jak chcesz potem palić środek na ślimaki to twój wybór 😄 Jak rośnie to jest git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 4 Czerwca 2021 @fxxx1337 dziękuje bardzo za pomoc 👊🏽 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach