Skill80 0 Napisano 31 Maja 2021 Hej rozważam zakup dwóch lamp spectrolight blast 400w plus, chce zrobić grow room wymiary 120x240x200 lub 150x300x200... Czy wystarcza na tą powierzchnię? A może ktoś testował ten sprzęt i będzie w stanie coś więcej powiedzieć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) @Skill80 nie lepiej już jakiś zeus ?albo 2 Edytowane 31 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skill80 0 Napisano 31 Maja 2021 @Annigmato wlasnie sam nie wiem... Do tej pory działałem na hps 600, pora na coś nowego... Wiadomo że producenci zachwalają swoje produkty, filmików jest trochę ale to pewnie sponsorowane...i tak znalazłem się tutaj. Głośne? Możesz rozwinąć temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 31 Maja 2021 @Skill80 panele led nie wydają żadnego dźwięku a te soczewki sprawdz coś koło 25 db @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skill80 0 Napisano 31 Maja 2021 @Annigmato @Annigmato Hałas sam w sobie nie będzie problemem ale tego nie wiedziałem... A jaki panel led polecasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Czerwca 2021 @Skill80 moim zdaniem jeśli coś oddaje ciepło zużywa się szybciej nwm czy to prawda ale to tak podchodzę do tego zobacz sobie lumatek attis 600 czy 1000 w masz problem bo chcesz zrobic prostokąt (box) ciężej to doświetlić niżeli kwadrat wiec pewnie 2 lampy albo Mars hydro robił takie podłużne tylko nie pamietam serii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach