Buk 8 Napisano 23 Lipca 2019 Zauważyłem taką sprawę, że kawa czyli kofeina i papierosy czyli tytoń także są używkami, ludzie którzy deklarują że nie są uzależnieni od niczego w rzeczywistości są od tych właśnie używek uzależnieni bo spożywają je codziennie, zgodzili byście się z moimi przemyśleniami ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 23 Lipca 2019 zgadza się ja bym jeszcze dorzucił cukier @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 23 Lipca 2019 tak o cukrze jeszcze zapomniałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 23 Lipca 2019 bo te używki nie odurzają i dlatego są praktykowane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 23 Lipca 2019 dobre przemyślenia Buk, ludzie to hipokryci są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 23 Lipca 2019 człowiek od zawsze był uzależniony jak by kawa trzepała to nasi politycy by ją pewnie zdelegalizowali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 23 Lipca 2019 szlugi dużo bardziej uzależniają niż trawka wiem po sobie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach