vegos239 0 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) Witam, mam do was pytanie jestem totalnie świeży. Możliwe, że będę miał do dyspozycji pokój około 12m2. Edytowane 27 Maja 2021 przez vegos239 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) Jaki masz budżet ? chcesz wykozystsc cały pokój ? Edytowane 27 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vegos239 0 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) Powiem tak budżet zdobędę jaki będzie potrzebny z tym, że to dopiero początek i startuje od zera i nie ukrywam, że na pierwszy raz chciałbym wycisnąć z tego co się da przy jak najmniejszym możliwym budżecie. I tak chcę wykorzystać cały pokój. Edytowane 27 Maja 2021 przez vegos239 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Maja 2021 @vegos239 Kup growboxa i zakup oświetlenie adekwatne do jego powierzchni uprawnej i sprawdź czy to zabawa dla ciebie, a potem , jak ci wszystko wyjdzie to inwestuj w coś dużego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) @vegos239 dokładnie potrzebowałbys konkretnego oświetlenia np https://ajzu.pl/pl/lumatek/5546-lumatek-led-zeus-1000w-xtreme-ppfd-co2.html i jedna sztuka nie starczy a wentylator to nwm jakiś już przemysłowy szukaj i 😀 ogolnie to masz do włożenia kilkadziesiąt tysięcy i nwm czy to wyjdzie Edytowane 27 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vegos239 0 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) Dobrze to powiedzcie mi jaki namiot było by najlepiej do takiego pokoju wstawić aby możliwie dużo wyciagnąć mieszcząc się w rozsądnych kosztach. Ile np. z takich zestawów można uzbierać plonu. https://ajzu.pl/pl/medium/2354-zestaw-hydroshoot-auttoflozestaw-do-uprawy-hydro-shoot-120x120x200-hps-lumatek-600ws.html lub https://ajzu.pl/pl/max/3419-zestaw-do-uprawy-growbox-royalroom-200x100x200cm-2x400w-dual-cultilite.html Edytowane 27 Maja 2021 przez vegos239 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Maja 2021 @vegos239 A co to są dla ciebie rozsądne koszty i ile to jest dla ciebie dużo, jak chodzi o plon ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vegos239 0 Napisano 27 Maja 2021 Dobrze zróbmy inaczej. Mam przykładowo 2000 PLN na start jaki mój ruch waszym zdaniem byłby najrozsądniejszy aby wejść w temat i się rozwijać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uznany ekspert 4 Napisano 27 Maja 2021 Przecież tutaj ewidentnie śmierdzi dilerkom,ale to trzeba mieć coś z głową żeby na publicznym forum ogłaszać takie plany 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 27 Maja 2021 @vegos239 Jak masz pokój to zbuduj sobie boxa z plyt osb a ty chcesz lampe 2000tak czy z wentylacja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vegos239 0 Napisano 27 Maja 2021 z wentylacją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 27 Maja 2021 (edytowane) @vegos239 80x80 box plus Mars ts1000 wentylacja jakaś kolo 300m3h filtr jakiś mocniejszy od wentylatora plus nawozy nawizlzacz powietrza jakiś mieszka do środka maja i jaka folia do wyłożenia Edytowane 27 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach