Growmix 103 Napisano 27 Maja 2021 Siema pany coś mi podzera pomidorka wiecie może co to może być? lub może ktoś miał ten sam problem i mógłby coś doradzić? Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 27 Maja 2021 Ślimaki albo sarny Na zwierzynę możesz kupić anti bissan, a na brzydale ślimakol. Możesz również ogrodzić roślinę siatką Jak na pobliskich krzakach zostawisz trochę dżemu to może sarny pokuszą się właśnie na niego, a nie na twoje panienki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 27 Maja 2021 38 minut temu, Morenn napisał: Ślimaki albo sarny Na zwierzynę możesz kupić anti bissan, a na brzydale ślimakol. Możesz również ogrodzić roślinę siatką Jak na pobliskich krzakach zostawisz trochę dżemu to może sarny pokuszą się właśnie na niego, a nie na twoje panienki Sarny odpadają bo jest ogrodzenie ślimaki też raczej nie do pomidorka zaglądam w miarę często i nie widziałem żadnego slimaczka ale kilka rązy zauważyłem coś podobnego do muchy jak siedziało na krzaczku spryskalem cannacure może coś pomoże dzięki pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 27 Maja 2021 @Growmix to może mączniki albo mszyce. Obserwuj roślinkę żeby móc szybko zareagować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 27 Maja 2021 5 minut temu, Morenn napisał: @Growmix to może mączniki albo mszyce. Obserwuj roślinkę żeby móc szybko zareagować Spoko luzik będę obczajał pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach