michall32 0 Napisano 23 Maja 2021 Jak myślicie da się ją jakoś podnieść. Za głeboko wsadziłem ziarenko, i wyszedł duzy pęd , potem ją odkryłem bo nie mogła wyjsc i tak dziwnie wygląda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Maja 2021 ona sie sama podniesie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michall32 0 Napisano 23 Maja 2021 tydzien tak siedzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Maja 2021 @michall32 jak tydzień to przykro mi ale wyjeb tą i włóż nową @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 23 Maja 2021 Resuscytację może spróbuj , a tak serio to trup widzę z tylu ze druga panienka rośnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Maja 2021 @michall32 no to do wyjebania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach