dantes205 69 Napisano 23 Maja 2021 (edytowane) @awla jaki masz wymiar boxa? (Dlugosc/szerokosc/wysokosc) Edytowane 23 Maja 2021 przez dantes205 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 23 Maja 2021 @dantes205 wyglada na 60x60 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awla 1 Napisano 23 Maja 2021 @dantes205 1m x 1m x160cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awla 1 Napisano 24 Maja 2021 Zauważyłem że piją wolniej wode, oraz wykręcają się już nie tylko w dół a i na boki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Maja 2021 Mam ten sam problem dlatego nie patrzac na kase wzialem marsa po kilku dniach uzytkowania pod hpsem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 25 Maja 2021 @awla jaka masz temp. i wilgotnosc w boxie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awla 1 Napisano 26 Maja 2021 @dantes205 22 stopni ma a wilgotność to nie wiem Już 3 tak się robi, a ja dalej nie wiem co mogę zrobić. Tego samego dnia sadzone, tylko że 2 przestala kwitnąć nie wiem co robić to już będzie 3 roślinka z którą się to dzieje pozostałe 2 są zdrowe oraz kwitną, co mam robić wyrzucić je? Spalić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awla 1 Napisano 26 Maja 2021 @dantes205 a nie wiesz jak się to nazywa fachowo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Maja 2021 @awla nie mają za mokro ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awla 1 Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) @Szym wilgotno? Czy za duzo podlewam? Bo one właśnie tak piją 2razy dłużej niż te kwitnąca a podlewam 800mililitrow Edytowane 26 Maja 2021 przez awla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Maja 2021 @awla wiesz w ogóle jaką masz wilgotność ? wiesz czy ziemia jest wilgotna czy sucha w doniczce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awla 1 Napisano 26 Maja 2021 @Szym wilgotność to nie wiem nie mam miernika, a z woda w doniczkach to jest tak że jedne wypijają w 2 dni i jest ziemia sucha , wtedy podlewam co 4 dni z odżywka. A te 3 piją jakoś wolniej dłużej utrzymuje się woda w doniczce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) @awla a wilgotną glebę mają ? Edytowane 26 Maja 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 26 Maja 2021 @awla bez wentylacji z HPSem masz 22 st. C? Dobry termometr masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awla 1 Napisano 29 Maja 2021 @Szym@dantes205 @Szymmaja wilgotna glebe dłużej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 29 Maja 2021 (edytowane) @awla a ile masz stopni ? I wentylacje ? Edytowane 29 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 5 Czerwca 2021 @awlaNiemożliwe, że masz 22 stopni LOL Napewno grubo więcej. Wilgotność to podstawa, więc jednak dobrze byłoby się dowiedzieć, ile jej tam w sumie masz. Wentylacja tez jest bardzo ważna, sam wiatraczek w środku niezbyt ci pomoże. Raz jeszcze, WILGOTNOŚĆ, bo bez tej informacji raczej nikt nie będzie w stanie ci pomóc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach