Dzielnicowy 158 Napisano 22 Maja 2021 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Maja 2021 @Dzielnicowy zaprawdę powiadam ci, że rzadko spotykane zjawisko 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Maja 2021 @onyx ostatnio 10g wziąłem i nawet było ponad więc zdarza się 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Maja 2021 @fxxx1337 no to przy takich ilościach gratis dostać, to cieszyć się należy 😂 u mnie za gówniarza to czysty podbiał (coś co wygląda prawie identyczne jak zioło) potrafili dać, takie zjeby były xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 22 Maja 2021 Kiedyś mi ziomo dał 0.7 dzwonie do typa mówię co jest , a on ,,nie martw się dzielnicowy nadrobi mocą” 🤣🤣🤣🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach