Gumiś 15 Napisano 23 Lipca 2019 Słyszeliście o takiej akcji jak robią to dilerzy, konopie przemysłówkę nasączają jakimiś syntetycznymi kannabinoidami i pchają jako normalny towar po 40zł za 1g. U mnie na mieście tak robią i co dziwo idzie im to. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 23 Lipca 2019 no to dobre agenty z nich i ci co kupują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 23 Lipca 2019 przecież to widać że to nie prawdziwe zioło komu to sprzedają .... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 23 Lipca 2019 pewnie jakieś dzieciaki łykają to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 23 Lipca 2019 dobre topy przemysłówki raczej Ciężko rozróżnić od konopi indyjskiej , jeśli to nasączyli dobrym kannabinoidem to może mają amatorów na to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 23 Lipca 2019 nie wiem jak można nie rozpoznać prawdziwej baczki od syntetyka to czuć w paleniu inna bania jest całkiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 23 Lipca 2019 jak ktoś mało co jara to można wkręcić takiego albo ktoś jest nachlany to nie rozpozna ale nie jest to dobre jeszcze ktoś się może przekręcić od tej chemii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Lipca 2019 myślałem że moda na syntetyki już przeszła a tu się dowiaduje od was że ma się bardzo dobrze he he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 23 Lipca 2019 bardzo dobrze ma się rynek syntetyków bo jak by tak nie było to by nie istniały sklepy internetowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 23 Lipca 2019 zgadza się syntetyki śmigają po mieście, niestety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 23 Lipca 2019 zawsze się znajdą jacyś frajerzy co będą zamiast czystej baczki palić to będą jarali nie wiadomo co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 23 Lipca 2019 ten szit sprzedają nadal na blokach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 23 Lipca 2019 skoro jest popyt to jest i podaż znam takich co lubią palić te dopały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 23 Lipca 2019 od tego można się przekręcić bez kitu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 23 Lipca 2019 sam kiedyś jarałem fake hash i syf to był w smaku dziwnie kopał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach