Muraszcz 12 Napisano 23 Lipca 2019 Jak wam się gra gdy jesteście pod wpływem marihuany ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 23 Lipca 2019 ja jak gram w f1 i śmigam po torze to robię dużo więcej błędów niż jak jestem w normalnym stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 23 Lipca 2019 Lubie pod wpływem grać w horrory, różne straszne gry coś w klimatach Drakuli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 23 Lipca 2019 ja też lubie zajarać i na konsoli tłuc, lepiej mi się gra muszę przyznać, bardziej się wkręcam w gre @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Lipca 2019 jak mam możliwość to sobie zajaram w fife lepiej mi się gra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 W dniu 23/07/2019 o 13:14, Cedzik napisał: Lubie pod wpływem grać w horrory, różne straszne gry coś w klimatach Drakuli OOOoo panie ostatnio layers of fear przeszedłm zjarany jak dzik w nocy na słuchawkach masakra polecam ? poza tym lubie "udawac" ze gram w dote 2 bo po paleniu to jak gram , to po meczu mnie zglaszaja la podczas meczu wyzywaja ze tylko drzewka niszcze ? ale za to w csgo po paleniu full focus jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 22 Lutego 2020 Spróbujcie w World of Tank zagrać po jaraniu. Zdarzało się, że byłem w czołgu razem z załogantami i osobiście ładowałem działo 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach