Gość Napisano 18 Maja 2021 Siemanko. Będę mosial zostawić rośliny na 3 tygodnie bez opieki. Kupiłem takie nawadniacze i kiedyś już zdawały egzamin na roślinach domowych. Ale teraz pytanie czy przez te gliniane końcówki przedostaną się nawozy? Pytanie nr 2 czy jak rozrobie nawozu na 10l to czy mi z czasem nie siadzie na dole zbiornika i nie spali roślin? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Maja 2021 2 godziny temu, Seba napisał: Ale teraz pytanie czy przez te gliniane końcówki przedostaną się nawozy? mineralne tak 2 godziny temu, Seba napisał: Pytanie nr 2 czy jak rozrobie nawozu na 10l to czy mi z czasem nie siadzie na dole zbiornika i nie spali roślin? nie powinno się nic stać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Maja 2021 No ok w takim razie będę kombinował w taki sposób pod moją nieobecność i zobaczymy co z tego będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach