Growmix 103 Napisano 17 Maja 2021 Witam mam pytanie dlaczego z ziarna wychodzi czarny kielek co może być powodem?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Maja 2021 @Growmix nie zadawaj dwóch takich samych pytań na forum. Jak czarny kiełek? zdjęcie trzeba, kiełkujesz na outdoorze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Maja 2021 Też bym chętnie zobaczył zdjęcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 17 Maja 2021 4 godziny temu, Tester napisał: @Growmix nie zadawaj dwóch takich samych pytań na forum. Jak czarny kiełek? zdjęcie trzeba, kiełkujesz na outdoorze Po prostu zamiast białego kielka wychodzi czarny. Ziarna zostały z zeszłego sezonu nie wiem może źle je przechowywalem lub nie odpowiednie warunki kielkowania może zbyt zimno nie mam pojęcia w tamtym roku nie miałem z tym żadnego problemu czy temperatura 12-15 stopni do kielkowania moze byc? Ziarna automaty pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 17 Maja 2021 Miałem tak przy obecnym grow, miały ciemne powłoki kiełki myślałem ze zgniły, bo nasiona miały już ponad 7 lat. Wyszły i maja się zajebiscie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 17 Maja 2021 @Growmix bez zdjęcia ciężko coś określić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach