Quasi 0 Napisano 16 Maja 2021 Witam mam problem z moją roslinka a mianowicie dwa pierwsze to lisc na górze ma dziwne plamki i na dole usycha i jest zolty . Drugie pytanie kiedy scinka nie mam lupy a nie byla caly czas sadzona pod lampą i dlatego jest taka mala prosze o pomoc pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roter 0 Napisano 16 Maja 2021 Przepraszam, za moj Polski, ale co ty odpierdalasz? one małe i jakie lampa? trzy doniczki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasi 0 Napisano 16 Maja 2021 Lapma 100 w spectrum , dwie doniczki nowe sadzonki w tym momencie jedna juz wyrasta ziebalem mialem za slabe swiatlo lampy tej uzywam dopiero od niecalego tygodnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Maja 2021 @Quasi to jakiś Chińczyk jest zmień światło bo te różowe PRC są do dupy podaj wymiary tego boxa i zacznij myśleć nad swiatlem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Maja 2021 3 gramy zbierzesz, a tą lampę to wywal po uprawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasi 0 Napisano 16 Maja 2021 Dalem 50 euro za nią serio lipa ?? @fxxx1337 a ile jeszcze do końca zostało ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Maja 2021 nw tak na moje oko to z kilka tygodni, ile już rośnie trzeba by było po trichomach sprawdzać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Maja 2021 @Quasi mogłeś dołożyć 20-25€ miałbyś Marsa czy P600 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasi 0 Napisano 16 Maja 2021 Rozumiem panowie zjebalem no troszeczke lipa lampa kupiona tydzien temu ale napewno bedzie lepiej niz bez narazie zostwie ją zobacze jak wyjdzie z nią od poczatku do konca ona juz ma z dwa miechy ponad ta roslinka lekko ona nie miala dowc swiatla dlatego urosła duza i jest malo topków ogolnie to moja pierwsza wiec cudów nie ma teraz w przyszlosci napewno zmienie i zainwestuje w profesjonalnego boksa tego sam skladalem po kosztach wiec narazie jest jak jest Na next napewno zainwestuje w mikroskop o trichromy bede sprawdzał teraz lipa jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 16 Maja 2021 @Quasi na spokojnie, rosline wyhodowales zdrowa, bez zadnych niedoborow, czyli masz reke do tego, doswiadczenie zdobyles, a to najwazniejsze. Lampa bedzie dobra, ale musisz do niej dokupic jakis panel. Powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasi 0 Napisano 16 Maja 2021 @dantes205 a dziekuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach