Marcin_gd1 13 Napisano 22 Lipca 2019 co uważacie na temat takich żarówek?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 22 Lipca 2019 @Marcin_gd1 pod uprawę powinna być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 22 Lipca 2019 tyle że na jednego krzaczka taka świetlówka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Lipca 2019 najlepszym rozwiązaniem był by hps 150W , tylko czy był byś w stanie sobie na coś takiego pozwolić? chodzi mi o to że HPS się nagrzewa trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 22 Lipca 2019 na jedną roślinkę by była @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 28 Lipca 2019 tylko ze u mnie w boxie jest temperatura 28 stopni bez grzania lampą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Lipca 2019 (edytowane) @Marcin_gd1 to musiał byś lepsze wentylacje zrobić, albo chwilę poczekać, aż temperatura na dworze spadnie, świetlówki tak się nie nagrzewają bardzo, myślę że roślinka dobrze by rosła Edytowane 28 Lipca 2019 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach