point.99 239 Napisano 14 Maja 2021 Cześć Wszystkim. chcę kupić kontroler CO2 ale na rynku jest ich sporo. Oglądałem Ecotechnics Evolution CO2 z sensorem, cena na ebay to jakieś 580 funtów (GBP} ale to jest całkiem sporo pieniędzy. Czy moglibyście polecić mi jakiś kontroler który posiadacie lub testowaliście? Maty, tabletki CO2 itp. mnie nie interesują. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Maja 2021 @point.99 ciężko będzie bo z tego co wiem to chyba nikt na CO2 nie leci z uprawa z tego forum, ale może ktoś coś wie. Ja kiedyś tylko maty generujące CO2 miałem a tak tonie mam pojęcia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 14 Maja 2021 @Seba z tego co widziałem na necie CO2 potrafi dać niezłego kopa. Myślałem że ktoś coś będzie wiedział ale spoko coś wykombinuje. Mam na chacie AirBomz i 3 puszki po 60g CO2 ale trochę tego mało, starczy tylko na kilka dni podczas kwitnienia. Gdybym wcześniej ogarnął ten temat to nie wpakowałbym w to kasy. Najlepsza byłaby butla 6kg i sterownik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Maja 2021 @point.99 w growshopach są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 15 Maja 2021 @Szym sprawdzałem ale ceny są różne a zależy mi na tym żeby kupić coś bezawaryjnego i w miarę w dobrej cenie dlatego zapytałem na forum. Myślałem że znajdę kilka osób które używają takiego sprzętu. Jeśli nikt mi nie pomoże to coś tam wybiorę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach