Kibic 230 Napisano 22 Lipca 2019 Porównałem 4 najbardziej popularne używki: alkohol kofeina marihuana tytoń co według was najbardziej uzależnia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 22 Lipca 2019 Według mnie 1.kawa 2.papierosy 3.alkohol 4.marihuana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 22 Lipca 2019 @Sanczo to samo zgadzam się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Lipca 2019 (edytowane) dobrze myślicie, zobaczcie kawe pije prawie każdy dorosły człowiek, papierosy większość ludzi kopci potem jest grupa ludzi która często pije alkohol i na końcu są palacze marihuany, ktoś powie to dlatego że marihuana jest nielegalna, a to nie prawda w krajach w których można zdobyć marihuanę legalnie lub jest łatwo dostępna, to nie spowodowała ona że nagle palaczy jest więcej od spożywających kawę czy papierosy lub alkohol Edytowane 22 Lipca 2019 przez Kibic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 22 Lipca 2019 prawda jest taka że ludzie od zawsze byli uzależnieni tytoń czy kofeina to też substancje które uzależniają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Lipca 2019 dodał bym jeszcze do tego cukier który powoduje liczne choroby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 22 Lipca 2019 @Andi o tak cukier, sam byłem od niego uzależniony, na szczęście wyszedłem z tego ale mikroflore bakteryjną zaburzył i trzeba odbudowywać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach