Frugo 42 Napisano 14 Maja 2021 Siema Moje panie czekają na dobra pogodę aby iść na spota. Są to automaty i 1 outdoor ES. W co się zaopatrzyć? Póki co jakiś biohumus w ogrodniczego i dolomit. Myślałem nad zakupem Trypack biobizz outdoor? Nada się? Nawozów będę używał wtedy kiedy roślina pokażę że ich potrzebuje ale chce wczesniej się przygotować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 Zrób własne 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 14 Maja 2021 @Dzielnicowy ciężko może być z czasem i wiedzą na ten temat wolał bym raczej kupić coś organicznego i w miarę dobrego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Maja 2021 Godzinę temu, Frugo napisał: Trypack biobizz outdoor? nada się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Maja 2021 azofoska, terra bloom, pk13/14 i dolomit na ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 14 Maja 2021 @Frugo Planton K na kwitnienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 15 Maja 2021 Daj azofoska typowo na azocie jest oprócz tego lej pod roślinki szczocha także dobrze działa pozytywnie na roślinki i od straszą zwierzynę. Ja za każdym razem tak robię a różnice zauważysz 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BijTąKanie 1 Napisano 16 Stycznia 2022 @fxxx1337 stosować wszystkie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach