Pudzian 4 Napisano 22 Lipca 2019 Mam pytanie codziennie muszę wypić browara, gdy nie wypiję to czegoś mi brakuję i kończy się tym że muszę coś wypić, czy to już alkoholizm ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Lipca 2019 Jeśli nie możesz wytrzymać dnia to raczej tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 22 Lipca 2019 Może to zwykłe przyzwyczajenie do browca? nie wiem nie znam się zbytnio na tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 22 Lipca 2019 @Pudzian a co ci się dzieję jak nie wypijesz tego browca ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 22 Lipca 2019 ciężko to powiedzieć po prostu czegoś mi brakuję i muszę się napić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 22 Lipca 2019 @Pudzian bez kitu wygląda to jak choroba alkoholowa, zrób sobie przerwę, zobacz ile wytrzymasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 22 Lipca 2019 @Buk masz rację tylko czego można się spodziewać, jakieś efekty uboczne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 22 Lipca 2019 według relacji jednego alkoholika o trzęsące się ręce, pocenie się na łóżku to chyba częste objawy odstawienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 22 Lipca 2019 @Buk ja chyba tak nie mam ale zrobie sobie przerwę i zaobserwuje co się będzie dziać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Lipca 2019 ja jestem za chlaniem ale nie codziennym tylko raz na jakiś czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 22 Lipca 2019 często żeby wyjść z alkoholizmu potrzeba profesjonalnej terapii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 22 Lipca 2019 @Kibic zgadza się lecz niektórym nawet terapia nie pomaga, ktoś ma po prostu chyba predyspozycje do chlania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach