piotet 5 Napisano 13 Maja 2021 witam, co to jest i jak z tym walczyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Maja 2021 @piotet a jak je trzymałeś, nowe liście dobre są to odbije @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 13 Maja 2021 @Szym jak stały na dworze to się to zadziało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Maja 2021 @piotet jak ph dobre ziemi słońce wyjdzie to odbije, te listki i tak zdechną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 13 Maja 2021 @Szym ph jest złe, ale dziś podsypałem dolomitem jak nie ma słońca teraz to je pod lampę zaniosłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Maja 2021 @piotet to co za ziemie dałeś że złe ph ? no to od ph się mogło to zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 13 Maja 2021 @Szym dałem ziemię substral z allegro do kwiatów, stała otwarta z 4 tygodnie nie sprawdziłem jej wsadziłem kiełki, po 4,5 dniach sprawdziłem ph bo miernik przyszedł a płyn wykazał trochę więcej jak 4 ph, dziś podsypałem dolomitem jutro wieczorem po podlaniu sprawdzę znów ph. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Maja 2021 @piotet jak podsypałeś to się nie wchłonie dobrze, było do wody dodać i podlać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 13 Maja 2021 @Szym to mogę dodać do wody jutro jak będę podlewał, tylko jakie proporcje? Dodam że ten dolomit jest mielony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach