Buk 8 Napisano 22 Lipca 2019 Mam pytanie jarał ktoś ten hash ? jak on smakuje i klepie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 22 Lipca 2019 Zwykły szit nie ma co jarać go @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 22 Lipca 2019 Czuć jakieś mydło podczas palenia bo chyba z tego robią, tam jest dodany zwykły syntetyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 22 Lipca 2019 jak ja miałem swój fake hash to walił żywicą jakąś i dziwnie się palił co prawda trzepał po łbie ale był w smaku ohydny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 22 Lipca 2019 @Wiesiu a co oni tam dodają do tego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 22 Lipca 2019 jakieś syntetyczne kannabinoidy i co prawda klepnąć potrafią ale przeważnie krótko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 22 Lipca 2019 Miałem ten fake hash w ręku wygląda jak prawdziwy ale z prawdziwym nie ma nic wspólnego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Lipca 2019 ja tam jarałem taki z bonga hasz porobił ostro ale to chemik i odradzam bo można się nawet przekręcić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 22 Lipca 2019 u mnie na mieście typki latali z tym hasz gównem hehe i o dziwo mieli zbyt teraz nie wiem jak jest czy nadal to gonią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 22 Lipca 2019 a jak jest z legalnością tego fake haszu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 22 Lipca 2019 @Muraszcz zależy co się w nim znajduje jaka substancja, jeśli jest na liście substancji zakazanych to wiadomo że nielegal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 22 Lipca 2019 Miałem się w to bawić ale nie chce mieć kogoś na sumieniu z dopałami trzeba uważać to chemia, jedną substancje zdelegalizują to chemicy wypuszczają kolejną i tak w kółko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 23 Lipca 2019 fake hash to syf szkoda zdrowia na palenie jakiegoś mydła czy kalafoni nasączonej chemią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach