Quasi 0 Napisano 11 Maja 2021 Moja amatorska uprawa lampa 2x 60w nasionko Royal Queen Seeds i pytajie skierowane do was co to za małe kuleczki przy topach to herma czy nie ? .. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 11 Maja 2021 nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasi 0 Napisano 11 Maja 2021 Bedzie cos ogólnie z tego ? To moja pierwsza . Zakupilem w tym tygodniu lepsza lampe spectrum nastepna partia bedzie lepsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 11 Maja 2021 @Quasi z 3g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quasi 0 Napisano 11 Maja 2021 Od czegos trzeba zaczac panowie dzieki za odpowiedzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 22 Maja 2021 Nie wiem z czego kolega wyżej wywnioskował ile z tego będzie jak roślina jest na totalnym początku kwitnienia.. i nie widzimy całego krzaka... zależy od ciebie jak nawozisz i jak zadbasz. Może być naprawdę dobrze 🙂 z fartem! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach