Kalifornia 0 Napisano 16 Maja 2021 A mam jeszcze jedno pytanko młode topki.sie.kleja śmierdzą skunem np ten to jest na zdj wogole nie ma zapachu Ani się.nie kleji? Jakiś powod @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Maja 2021 @Kalifornia może ci się zdaje albo się podsuszył i zmienił się zapach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 16 Maja 2021 Nie zdaje mi.sie.te duże topy.wogole się nie lepią ani nie mają zapachu te małe mają zapach typowego skuna i się kleją a ten co jest na zdj to jest duży i ani nie pachnie sqnem ani się nie kleji ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Maja 2021 ale ten top jest z tej samej rośliny co te klejące śmierdzące ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 17 Maja 2021 Tak to samo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 17 Maja 2021 @Kalifornia ile kelvinow maja te żarówki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 19 Maja 2021 Wszystkie razem mają 8200lumenow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 21 Maja 2021 @Kalifornia lumeny to lumeny sprawdź kelviny jaka barwę maja te żarówki lampy 3200k i 6500k są do upraw albo duale Ok 4000 k na dwie fazy lumeny to inna sprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 21 Maja 2021 W dniu 16/05/2021 o 15:47, Kalifornia napisał: A mam jeszcze jedno pytanko młode topki.sie.kleja śmierdzą skunem np ten to jest na zdj wogole nie ma zapachu Ani się.nie kleji? Jakiś powod ja też tak miałem trochę spuchły moje i od razu było czuć zapach i pamiętaj że niektóre odmiany nie walą mocno zapachem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Deiton 0 Napisano 25 Listopada 2021 Jaka odmiana rośliny ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach