pAlAcZ420 0 Napisano 9 Maja 2021 Witam, trafiłem na oto taki sklep ( daje ze spacjami żeby nie było że promuje czy reklamuje sklep...) nazwa : ******** Zamawiał ktoś z was ? Strona wygląda w miarę OK , możliwy jest nawet odbiór osobisty na terenie Holandii, oraz widzę dużo pozytywnych opinii. Mam już dosyć latania po całym mieście żeby dostać zacny towar. Może ktoś coś powiedzieć na temat tego sklepu ? Może ktoś juz testował ? Czekam na wasze odpowiedzi ! Pozdro ! 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 9 Maja 2021 Wcale nie wygląda jak reklama, sklep chujowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pAlAcZ420 0 Napisano 9 Maja 2021 Trafiłem dziś go na google, więc normalnie pytam może ktoś z was już testował bo szczerze mówiąc skusilbym się ale nie chce żadnej lipy, dlaczego uwazasz że chujowy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 9 Maja 2021 @pAlAcZ420 jest dużo innych sprawdzonych sklepów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pAlAcZ420 0 Napisano 9 Maja 2021 4 minuty temu, Dzielnicowy napisał: @pAlAcZ420 jest dużo innych sprawdzonych sklepów A mógłbyś mi podesłać jakiś namiar ? Pozdro ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 9 Maja 2021 @pAlAcZ420 nie reklamujemy ich tu na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach