Growmix 103 Napisano 6 Maja 2021 Witam czy taka lampa się nada do sadzonek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 6 Maja 2021 Nie wiem co to za lampami czy się nada ale Zdecydowanie lepiej dopłacić ciut więcej i mieć pewność co do produktu który zalinkuje poniżej, panel od ledam poleca każdy forumowicz tutaj i to nie bez powodu bo miałem ich panel i mimo że prosta konstrukcja to działa bez zarzutu i na pewno wyrośnie ci coś ładnego bo podejrzewam że celujesz w out https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-35w @Growmix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Maja 2021 ledam to gówno a właściciel spamuje cały czas tu na forum i wciska kity @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2021 @Andi Dlaczego uważasz, że panele od Ledam to gówno ? Nie znam osobiście właściciela, nie wiem czy spamuje czy nie spamuje, ale sam pod panelami od Ledam uprawiam i jestem zadowolony z wyników uprawnych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 6 Maja 2021 1 minutę temu, Andi napisał: ledam to gówno a właściciel spamuje cały czas tu na forum i wciska Witam jestem świeży w tym temacie mam kilka sadzonek sezonowych i chce je potrzymac 2-3 tygodnie pod ta lampa tylko nie wiem czy da rady link z opisem poniżej pozdro https://allegro.pl/oferta/lampa-225-led-do-wzrostu-uprawy-roslin-1000w-liny-10595174157?snapshot=MjAyMS0wNC0zMFQxNTo1MDoyMC4wNDBaO2J1eWVyO2FiNWFiNDljMmZiZTc0ODQ3MzYzZDVlMDY5ZmE1ZDNkNjRmOGUzZWUzMjM4M2FlZTcxMTVmZjc3YjE4YjExMDQ%3D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2021 @Growmix To , co masz w linku to panele , jakie nadają się do zrobienia sobie "dyskoteki" w domu, a nie do uprawy pod nimi konopi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 6 Maja 2021 4 minuty temu, Zielone krainy napisał: @Growmix To , co masz w linku to panele , jakie nadają się do zrobienia sobie "dyskoteki" w domu, a nie do uprawy pod nimi konopi. Nie będę robił pełnej uprawy pod ta lampa chce je potrzymac że 2 tygodnie aby się nie wyciagaly za bardzo później lecą na outa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2021 @Growmix Ile będziesz miał tych sadzonek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 6 Maja 2021 6 sezonów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Maja 2021 @Growmix Kup zwykłe ledowe żarówki, tylko odpowiednią ilość, aby łącznie dawały wystarczającą ilość Lumenów do powierzchni szafki, w jakiej będziesz te 6 sezonów trzymał przez 2 tyg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach