Dybson 0 Napisano 5 Maja 2021 Witam chce zrobić tylko wegetację w boxie przed wystawieniem roślinek na outdoor. Mam pare pytań do osób które orientuje się w temacie otóż: czy ta lampa wystarczy na wegetację 3-4 tygodnie na 12 roślinek? czy jak posadzę je w małych doniczkach to mogą być przez cała fazę wzrostu w nich? oraz czy nie zaszkodzi im jak po wegetacji wyjmę je z boxa i wsadzę odrazu na outdoor? W sensie ze nie będą przyzwyczajone z góry dziękuje i życzę dobrych plonów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 5 Maja 2021 19 minut temu, Dybson napisał: czy ta lampa wystarczy na wegetację 3-4 tygodnie na 12 roślinek? wystarczy 19 minut temu, Dybson napisał: czy jak posadzę je w małych doniczkach to mogą być przez cała fazę wzrostu w nich? mogą być tylko też zależy jak małe doniczki 19 minut temu, Dybson napisał: oraz czy nie zaszkodzi im jak po wegetacji wyjmę je z boxa i wsadzę odrazu na outdoor? W sensie ze nie będą przyzwyczajone nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja 2021 19 minut temu, Dybson napisał: Czy ta lampa wystarczy na wegetację 3-4 tygodnie na 12 roślinek? Na Twoim miejscu wybrał bym 400 W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 5 Maja 2021 tylko niektóre odmiany nie są zalecane aby je trzymać pod lampą przed wysadzeniem na out @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja 2021 Ale w sumie zależy od wielkości tych doniczek. Bo jak będą małe i blisko siebie to starczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dybson 0 Napisano 5 Maja 2021 a jakie doniczki radzicie żeby ich nie ograniczały przez cały weg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja 2021 @Dybson jak masz zamiar trzymać te 4 tyg to daj 5l i będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dybson 0 Napisano 5 Maja 2021 @Seba czyli 5 litrowe doniczki 12 roślinek i ta lampa co wspomniałem 400w będzie git? I chciałbym się jeszcze dowiedzieć czy filtr węglowy jest potrzebny na wegu? Czy wystarczy wiatraczek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja 2021 1 godzinę temu, Dybson napisał: @Seba czyli 5 litrowe doniczki 12 roślinek i ta lampa co wspomniałem 400w będzie git? Tak. Co do filtra to jest po to aby zatrzymać zapachy w boxie. A wiatraczek do czego innego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dybson 0 Napisano 5 Maja 2021 No i dzięki tyle chciałem wiedzieć pozdrówki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach