Marcin_gd1 13 Napisano 21 Lipca 2019 Witam wszystkich forumowiczów mam pytanie ponieważ moje nasionko zostało 3 dni w wodzie ponieważ nie było mnie ale kielek puscil czy będzie coś z tego. dziękuję i pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 21 Lipca 2019 @Marcin_gd1 to weź to nasionko między jakieś waciki czy chusteczki wilgotne i po 24 h zobaczysz czy kiełek się powiększył, jeśli tak to znaczy że nasionko będzie rosło, jeśli nie to mogło zgnić po takim czasie leżenia w wodzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 21 Lipca 2019 albo do ziemi możesz wsadzić kiełkiem w dół na ok pół centymetra nasionko aby było w ziemi i ziemia żeby cały czas była wilgotna jak wyjdzie to będzie rosło jak nie to trochę lipa albo zrób tak jak ci wyżej pisze Podróżnik, na jakieś chusteczki i po dniu zobaczysz czy kiełek się powiększył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach