Kieszonkowiec420 3 Napisano 3 Maja 2021 Czy są to foxtaile ??? Dodam że 2 tydzień flo od przełączenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Maja 2021 nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowiec420 3 Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Koledzy mili , co sądzicie o tych kwiatach ? Możecie się wypowiedzieć ? Mam pytanko szykuje teraz jedzonko na wieczór , Canna boost, Canna Aqua flo , pk od plant Magik w jednym ec roztworu pokazuje mi 1,6 o ppm860 o ile 1600 jest to właśnie 1,6 (chyba tak) czy nie będzie za dużo i właśnie nie Spale roślin ? Pozdrawiam wszystkich growerow . Edytowane 3 Maja 2021 przez Kieszonkowiec420 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Maja 2021 3 godziny temu, Kieszonkowiec420 napisał: Koledzy mili , co sądzicie o tych kwiatach ? Możecie się wypowiedzieć ? nie są złe zobaczy się jak napuchną 3 godziny temu, Kieszonkowiec420 napisał: ec roztworu pokazuje mi 1,6 jest dobre tylko i tak najlepiej patrzyć po roślinie a nie trzymać się schematów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowiec420 3 Napisano 14 Maja 2021 4 tydzień od przełączenia na flo za dwa trzy dni jak ziemia wyschnie daje ok od plant Magik cana boost i cal mag bo mam wodę RO no i Canna Aqua flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 Podręcznikowo to wyglada 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowiec420 3 Napisano 16 Maja 2021 Raczej to nie jest nadmiar nawozów bo teraz 2 dni temu lałem sama woda ro z odpowiednią dawką calmag agent od Canna i tylko ta jedna coś chwyciło , zawsze każdej lałem z tej samej beczki . Myślę na azotem albo żelazem pH ziemi 6.5 woda leje 6.2-3 . Nie wiem bo takie coś fioletowe na niej wyskakuje a to akurat White window , lecz w boksie mam szamana od Dutch poison jeszcze nic nie dał fioletu ale możliwe to że by coś przekazał ? 👀 Temp 27-26 wilgotność 40-55 po podlaniu i po nocy W nocy natomiast 17-18 wilgotność 55-59 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik123 0 Napisano 16 Maja 2021 @Kieszonkowiec420 jaki rozmiar boxa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowiec420 3 Napisano 16 Maja 2021 80x80x180 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Maja 2021 dobrze jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowiec420 3 Napisano 3 Czerwca 2021 Za dwa tygodnie ścinka poszedł flush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Czerwca 2021 który tydz flo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kieszonkowiec420 3 Napisano 3 Czerwca 2021 7 tydzień flo . Producent pisał że do 8 tygodni . Trihomy są o dziwo przezroczysto mleczne od dwóch tygodni , dlatego czekam na bursztyn , gdzie nie gdzie już są . Ale czekam na co najmniej 50/50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach