Tester 1,407 Napisano 3 Maja 2021 Nie każdy może wiedzieć jak sprawdzać aktualne posty i tematy na forum. Wystarczy kliknąć na zakładkę aktywność i wyświetlą się wszystkie aktualne posty i tematy na forum. 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 3 Maja 2021 Trafiłem na to właśnie przekładając w ten sposób xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) Może by tak dodać radio? W sensie postawić jakiegoś bota, autopilota, który odtwarzałaby jakąś playlistę. Wchodząc na forum od razu czułoby się klimat Edytowane 26 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Maja 2021 nie jest to chyba dobry pomysł bo muzę każdy jaką chce może sobie włączyć we własnym zakresie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2021 @Tester a w wersji mobilnej jest tylko te 10 na dole czy też jest jakaś zakładka gdzie będą wszystkie nowe tematy? Dobra już wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 27 Maja 2021 @konopny_janusz zajebisty pomysł, jestem za, @Szym myślę że jakaś spokojna muzyczka typowo nadawała by forum uroku i klimatu, gromadzimy wszak tutaj jedną z większych społeczności konopnych i mielibyśmy coś wyjątkowego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Marca 2022 Dobrze wiedzieć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 Przydatny poradnik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach