Indorgrowerr 11 Napisano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Czy ktoś z Was miał posiada takiego leda albo zna firmę? Mam boxa 80x80 ile procent zapotrzebowania na światło zapewnia mi ten panel? Dokupić drugi taki sam czy proponujecie coś innego? Na razie wspomagam się żarówkami 12x12W 1521lm Przy okazji zapraszam na moją fotorelację. Edytowane 29 Kwietnia 2021 przez Indorgrowerr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Indorgrowerr producent pisze że to odpowiednik 250w HPS, wyczytałem jeszcze że pokrycie jest na 90x90 jednak na flo może deko brakować światła, ale ty masz jeszcze świetlówki dodatkowo, na razie krzaki wyglądają w miarę dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Indorgrowerr 11 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Andi Na początku miałem tylko ten panel, ale zauważyłem, że rośliny się wyciągają. Opuściłem ją niżej i odpaliłem BLOOM (błąd: chyba przypaliła roślinę na środku a boki były słabo doświetlone). Wyłączyłem BLOOM, podniosłem lampę na 20cm od szczytów i doświetliłem boki żarówkami. Na ten moment wydaje mi się, że jest ok, ale nie wiem jak będzie w fazie kwitnienia. Chcę się wcześniej odpowiednio przygotować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach