Kieszonkowiec420 3 Napisano 27 Kwietnia 2021 Siemanko koledzy. Mam dylemat , mam nadzieję że pomożecie mi rozwiać ten dylemat . Natomiast chodzi o Canna boost . Czy mogę ten nawóz stosować z Plant Magik boost bloom ( niby pk13/14. Więc wydaje mi się ok . Pytam ponieważ nie mogłem kupić pk13/14 od Canna . Z góry dzięki wielkie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Kieszonkowiec420 można mieszać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdenRed 2 Napisano 6 Maja 2023 @Szym a jak zmieszam 4 w jednym dniu i opakowaniu ? Też spoko?mowa o mineralnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 6 Maja 2023 @EdenRed wiele nawozów mineralnych nie powinno się mieszać, sole potrafią wchodzić ze sobą w reakcje. Nie jest to w przypadku każdych nawozów, ale jest wiele takich, u których się to niestety sprawdza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach