Agor123 1 Napisano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Cześć Zakupiłem nasiona pół automatów ale niestety nie mogłem ich wykiełkować na początku kwietnia tak jak wyczytałem na różnych forach, aktualnie nasionka są już kielkowane myślę że jeszcze góra dwa dni i będą wsadzane- I tutaj nasuwa się pytanie, czy przez ten miesiąc opuznienia stanie się coś złego? Dodam że jestem leikiem i to będzie moja druga uprawa outdoor Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez Agor123 Zły temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Agor123 jakiego opóźnienia ? za szybko wykiełkowałeś od połowy maja sezon się w pełni zaczyna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xier 0 Napisano 28 Kwietnia 2021 @Agor123 nic złego się nie dzieje wielu ludzi w tym ja wysadza w połowię maja a niektórzy nawet w czerwcu i lipcu i zbierają super plon z roślin więc spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach