Pudzian 4 Napisano 19 Lipca 2019 Siemka ziomki, chciałem zrobić sobie Rosin czym najlepiej to zrobić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 19 Lipca 2019 możesz użyć prostownicy do włosów temperatura o ile pamiętam ok. 200 stopni, dajesz między papierki do pieczenia topa i naciskasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Lipca 2019 są specjalistyczne prasy można kupić jak masz hajs na zbyciu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 19 Lipca 2019 ile potrzeba topów na 100g tej żywicy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Lipca 2019 @Szybki o stary trochę potrzeba strzelam na ok. 1kg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 19 Lipca 2019 dobra zobaczę te prasy potem, mam jeszcze pytanie jak to się pali ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 19 Lipca 2019 @Pudzian są do tego specjalne waporyzery do palenia dabów , lub można przerobić bongo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Lipca 2019 Zaciekawiłem się tematem, w celach medycznych to jest chyba dużo lepsze niż susz marihuany ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Lipca 2019 @Gumiś oczywiście że jest to dużo lepsze, zawiera ok 70-80% THC do tego jest to praktycznie czysty koncentrat a nie jak w przypadku suszu gdzie palisz też inne związki nie konieczne pożądane z punktu widzenia medycznego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 19 Lipca 2019 o kurde nie wiedziałem że można coś takiego zrobić samą prostownicą do włosów, trzeba wypróbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 19 Lipca 2019 ja to robiłem rok temu w tym roku też zrobie palenie pierwsza klasa wykorzystywałem do tego prostownice, a w tym roku mam już specjalną prase zakupioną, niesamowicie smakuje taki koncentrat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 19 Lipca 2019 tutaj masz artykuł jak zrobić Rosin i palić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 19 Lipca 2019 o dzięki nie widziałem go zaraz czytam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 19 Lipca 2019 ja robiłem i polecam, minusem jest jednak że trzeba poświęcić swoje topy ale warto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 19 Lipca 2019 też jestem zdania że warto poświęcić trochę topów, palenie jest bardzo mocne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach