Gumiś 15 Napisano 19 Lipca 2019 Mam pytanie jaki hasz będzie lepiej kopał, Kief czy robiony metodą Bubble Bags ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 19 Lipca 2019 ja robię Kief zawsze jak mam taką możliwość nie wiem czy jest mocniejszy czy nie, ale po prostu lubie taki hasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Lipca 2019 Moc powinna być porównywalna ja robiłem kief i metodą bubble bags i nie zauważyłem zbytnio różnicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 19 Lipca 2019 Zależy jakich użyjesz mikronów w torbach bubble bags, jeśli użyjesz kompletu to każda z toreb z której zbierzesz haszysz powinna mieć różną moc, z tej z której najmniej wyjdzie powinien być najmocniejszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 19 Lipca 2019 wydaje się że przy tych metodach haszysz będzie porównywalny, taki haszyk jest ok, ale tak czy tak jest zanieczyszczony, jak robicie go torbami bubble bags to wiadomo że jakieś zanieczyszczenia w postaci liści się przedostają, tak samo jak robi się kief też się zanieczyszczenia dostają, nie jest to czysty w 100% haszysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 19 Lipca 2019 @Sanczo dobrze mówisz jak chce się czystą żywicę to robi się to innymi metodami, kief czy bubble bags to dobry hasz nawet bardzo dobry, ja bym je na podobnym poziomie ocenił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 19 Lipca 2019 jarałem taki i taki, był bardzo fajny haszyk, tylko ciężko stwierdzić który mocniejszy był bo były z dwóch różnych odmian @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 19 Lipca 2019 ja robie bubble bags hasz i polecam dobra metoda tylko wymaga trochę pracy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach