Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 Witam, To moj pierwszy post. Przygotowuje się do uprawy i mam pytanie. Stosował ktoś kiedyś z automatami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) @Grołboks pewnie ktoś stosował, zrób jak zaleca producent stosując easy boost masz składniki odżywcze na 12 tyg. Bat Guano to organiczne składniki odżywcze odżywiają rośliny i karmią synergistyczne mikroby, które wspierają prawidłowy wzrost roślin. Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Szymdzieki za odpowiedź. Myślisz że ten easy boost w rzeczywistości wystarczy na całą uprawę beż dodatkowych nawozów? I czy nie przesadzę jeśli boost i bat guano wymieszam od razu z gleba? Wg zalecen producenta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Grołboks na indoor możliwe że tak, bo outdoor to inna bajka, deszcze wypłukują składniki odżywcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 Uprzedziłeś mnie z pytaniem dodatkowym 😉 dzieki Jak zacznę uprawę,mysle ze fotorelacje stworze. W zamiarach mam 2x hulkberry i 1x northemstorm pod ts600 od hydro mars 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach