Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 Witam z jakiej strony polecacie kupić pewne ts1000 chodzi o to by nie była podjebka i by było od producenta cena nie gra roli? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyltiacxnij 26 Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 Ja kupowałem z aliexpress z ich sklepu, wysyłka z niemiec po 3 dniach lampa była u mnie, tylko ja brałem ts600 to za 370 wyszło wszstko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 I jak się sprawuje? 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyltiacxnij 26 Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 Się okaże po skonczonej fotorelacji. Mi na jedną roślinkę starcza idealnie ale na drugi raz gdzie planuje wiecej sadzić myśle nad dokupieniem dodatkowego oswietlenia lub wgl zastapie czymś mocniejszym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 A jakiego masz Growboxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyltiacxnij 26 Napisano 23 Kwietnia 2021 DIY szafke z ikea wymiary 55x75x175. I tak jak mowie jedna roslinka na pol boxa to ts600 starczy. Jakbym chciał całą powierzchnie wykorzystac to wtedy cos mocniejszego by sie przydało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 No to nie ma lipy a jak sądzisz ten ts towj to original czy podjebka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyltiacxnij 26 Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 Wydaje mi się, że oryginał. Z ich oficjalnego sklepu więc sie nie zastanawiałem nawet czy może być jakiś lewy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Kwietnia 2021 https://wroclaw.lento.pl/mars-hydro-ts600-100w-lampa-led-grow,9486533.html ts600po 300 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach