Wiesiu 80 Napisano 19 Lipca 2019 Mam pytanie jak mam poprawnie wiatraki zainstalować ? u dołu i u góry ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 19 Lipca 2019 tak wciągający powietrze instalujesz u dołu boksa, a wyciągający u góry na drugiej ściance boksa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Lipca 2019 a dla czego w takiej konfiguracji ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 19 Lipca 2019 bo dołem zasysasz świeże powietrze do boksa a u góry blisko lampy wyciągasz ciepłe powietrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 19 Lipca 2019 można ten dolny zasysający wiatrak dać troszkę wyżej tak aby strumień powietrza skierowany był na rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Lipca 2019 (edytowane) @Gumiś ma to sens zrobie jak mówisz dolny dam troszkę wyżej aby wiało bezpośrednio na roślinki , ten wyciągający blisko lamp umieszczę i powinno być git Edytowane 19 Lipca 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach