Pudzian 4 Napisano 19 Lipca 2019 Mam możliwość nabycie ledów z chin czy polecacie tego typu wynalazki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 19 Lipca 2019 słyszałem że one są dużo mniej wydajne od jakichś dobrych firmowych i szybciej padają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 19 Lipca 2019 są do bani ponoć, ale mój ziomek miał nawet dobre krzaki tyle że po drugiej uprawie mu się coś spaliło w tych ledach i na złom się nadawały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 19 Lipca 2019 aha to odpuszcze na razie temat i zaopatrzę się w hps @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 19 Lipca 2019 To będzie rozsądne rozwiązanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach