ArturS70 13 Napisano 20 Kwietnia 2021 Witam serdecznie. Pierwszy raz w szklarni. Pytanie. Czy w szklarni potrzebny jest wentylator mieszajacy? Oraz czy mogę od razu przenieść małe dwutygodniowe sadzonki do szklarni? Z góry dziękuję za odpowiedzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 20 Kwietnia 2021 @ArturS70 dawno temu miałem przygodę ze szklarnia nie miałem wenta tylko otwarte drzwi z jednej i drugiej strony problem była wilgotność na koniec września i plecha zjebala mi pół uprawy niestety. Szklarnia jest zajebista ogólnie moim zdaniem najlepsze krzuny miałem właśnie ze szklarni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 21 Kwietnia 2021 Czyli przeciag zrobi swoje a jak z sadzonkami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Kwietnia 2021 @ArturS70 możesz dawać sadzonki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 21 Kwietnia 2021 @ArturS70 bardzo dobrze, tak jak pisałem szklarnia jest idealna pod uprawę moim zdaniem. Co zrobiłbym inaczej to nie czekałbym na pewno do października z kosa no bo jak pisałem wilgotność była ogromna, oraz wrzuciłbym dużo szybkich automatów Oczywiście mając dostęp do elektryczności dobrym sposobem byłoby założenie w środku wiatraka mieszającego jakiegoś większego i problem pleśni już będzie mniejszy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 21 Kwietnia 2021 Z wiatrakiem nie będzie problemu. Tak też uczynię. Dziękuję za rady. Pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 21 Kwietnia 2021 @ArturS70 no worries my friend @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach