Golden Boy 14 Napisano 19 Lipca 2019 Siemka forumowicze, mam pytanie jaką lampę kupić do niewielkiego boksa o wymiarach 100cm wysokości i boki po 50cm, chce maksymalnie 3 roślinki tam posadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 19 Lipca 2019 jak taki mały boks to myślę że 150w starczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 19 Lipca 2019 na max 3 roślinki hps 150wat wystarczy poco więcej i marnować prąd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 19 Lipca 2019 nie widzę sensu pchać 250w mógłbyś mieć problemy z temperaturą daj 150w zaoszczędzisz na prądzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 19 Lipca 2019 dobra przekonaliście mnie , dzięki za rady @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach