Pudzian 4 Napisano 18 Lipca 2019 Mam pytanko o Ripen ktoś stosował ? jakie efekty ? i smak zioła po stosowaniu Ripena ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 18 Lipca 2019 ja stosuje Ripen cały czas, zwiększa mi trochę plony, topy puchnął konkretnie, smak jeśli nie zrobisz płukania gleby jest nie zbyt dobry, ale ja robię zawsze płukanko i jest zioło gitara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 18 Lipca 2019 No właśnie niektórzy mówią że smak jest niedobry zioła po ripenie, czyli wystarczy zrobić płukanie gleby i będzie wszystko ok ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 18 Lipca 2019 tak, nie dość że wypłuczesz tą jeśli się nie mylę siarkę z ripena to jeszcze innych pozostałości po nawozach się pozbędziesz i jeszcze bardziej zyskasz na jakości palonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 18 Lipca 2019 to trzeba będzie wypróbować tak jak piszesz łap blunta za rade @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Lipca 2019 flush przy ripenie zalecany aby pozbyć się chemicznego smaku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach