Kozak 38 Napisano 18 Lipca 2019 Czy ktoś stosował taki nawóz i może coś więcej opowiedzieć o nim ? dobrze puchły topy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 18 Lipca 2019 ja go miałem kilka lat temu był dobry, nie wiem jak obecnie jest z nim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 18 Lipca 2019 nawozy Canna to wysokiej jakości produkty stworzone pod uprawę konopi, tak że masz pewność że nawóz jest wysokiej klasy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 18 Lipca 2019 rok temu miałem cały zestaw nawozów canny na kwitnienie, według moich odczuć topy dużo większe urosły niż na jakichś tanich nawozach z ogrodniczego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 18 Lipca 2019 ok dziękówa za opinie trzeba zaopatrzyć się w canne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach