Andi 428 Napisano 18 Lipca 2019 Witam potrzebuje jakiegoś nawozu na wzrost możecie coś polecić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Lipca 2019 Ja mogę polecić poczciwego biohumusa dobry nawóz na wzrost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 18 Lipca 2019 to chyba jeden z najpopularniejszych nawozów dostępnych w ogrodniczym który się sprawdza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 18 Lipca 2019 zgadza się ziomki to dobry nawóz na wzrost naszych zielonych roślinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 18 Lipca 2019 minus tego nawozu jest taki że jest słabo wydajny, jeden typek wlał całą butelkę nie rozcieńczoną pod krzaka i nic go nie popaliło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 18 Lipca 2019 oj lało się swojego czasu biohumusa dobry nawóz ale jak wyżej zostało wspomniane trzeba go lać dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 18 Lipca 2019 biohumus jest dobrym nawozem może być na wzrost tylko go nie żałuj tam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 9 Lutego 2021 (edytowane) Wg mnie jeśli chcecie organiczny uniwersalny super wydajny nawóz na weg i flo to końskie odchody do wody w proporcjach 1kg łajna na 10l wody i tym lać jak świeżo zrobione to na wzrost lać jak przestało pare tygodni to świetne na kwitnienie Aby mieć spokój z nawożeniem przez cały cykl wystarczy przeleżałe przynajmniej rok końskie łajno dobże rozdrobnić i z źemią wymieszać czeba go tyle dać by nie zabrakło i by nie popaliło rośliny miarkowanie to kwestia wprawy gdyż łajno łajnu nie równe. Robiłem tak wiele razy jeśli łajno jest przykryte źemią to nic nie czuć . Rośliny są zawsze idealnie nakarmione. Minusem jest to że na bank zalęgną sie meszki. Aby temu zapobiec rozdrobnione łajno należy wystawić na działanie ostrego słońca na pare dni Edytowane 9 Lutego 2021 przez Adrianosik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach