Kibic 230 Napisano 18 Lipca 2019 Mam chyba mszyce co polecacie na te szkodniki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 18 Lipca 2019 W centrum ogrodniczym doradzą ci preparat na mszyce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Lipca 2019 na różne szkodniki w tym mszyce ja polecam preparat Biochron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 18 Lipca 2019 (edytowane) albo zrobić oprysk z octu Trzeba wymieszać ocet z wodą stosunek 1:10. Należy wlewać ocet do wody a nie na odwrót. Można też dodać łyżkę mydła szarego albo kilka kropli płynu do naczyń, roztwór wtedy lepiej przylgnie do rośliny , i działanie będzie dłuższe. Przelewamy taki preparat do spryskiwacza i pryskamy obficie aż po roślinie będzie spływać, od spodu liści też staramy się pryskać. Edytowane 18 Lipca 2019 przez Pudzian @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Lipca 2019 @Pudzian Ciekawy sposób próbowałeś go ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 18 Lipca 2019 @Kibic tak ale nie na konopiach na roślinkach ozdobnych w domu i podziałało wytępiłem mszyce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 18 Lipca 2019 dobra dzięki spróbuje tym sposobem co napisałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 18 Lipca 2019 na konopie nie próbowałem ale powinno też zadziałać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach