ArturS70 14 Napisano 5 Kwietnia 2021 Witam pomownie. W jednym boxie mam 3 feminizowane og Kush oraz 1 auto AK 47. Automat już zaczął kwitnąć natomiast feminizowane, na moje oko zaczną wkrótce ale muszę przełączyć swiatlo na 12/12. Moje pytanie. Przełączyć już teraz czy jeszcze poczekac? W załącznikach zdjecia. Wszystkie razem oraz każda z osobno. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 5 Kwietnia 2021 Napisz coś więcej ile Wega maja wielkość boxa Ja bym już przełączył chyba że zrobisz porządnego fryzjera sezonowym to bym zostawił jeszcze Tak żeby za ciasno nie było bo większe narażenie na pleśń dodaj sobie jeszcze że dużo urosną jak zmienisz swiatlo Te sezonowe mocno napchane azotem są jak przyłączysz żeby ci nie zaczęło ich palić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 14 Napisano 5 Kwietnia 2021 Box 80x80.zasiane były w lutym. 21 lutego wsadzone do boxa. Zdjęcie w załączniku. Temp w dzien ok 26 stopni przy ok. 60 wilgoci a w nocy 18 stopni przy 45wilgoci. Podlewałem zawsze rano ale wczoraj po raz pierwszy podlałem wieczorem. Lampa 150 W. Zdjęcie w załączniku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kush 16 Napisano 5 Kwietnia 2021 Zrób im fryzjera wszystkie dolne liście usuń żeby moc poszła w główne topy górne liście też trochę powyrywane tylko automatów nie ruszaj zrobi się luźniej w boksie i daj znać za tydzień co i jak jak odbiją i jeszcze trochę podrosną to zmień na flo żeby ci automaty nie pogoniły od wilgoci Scroga bym im zrobil Coś takiego zrób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 14 Napisano 5 Kwietnia 2021 @Kush no tak. One jeszcze urosną... Fryzjera im zrobie.. Ok.tak też uczynie. Dzięki wielkie i do za tydzień. 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach